söndag 7 augusti 2011

Back to life

Fick hjälp av Putte att köra upp ett släp med soffa, soffbord och nya köksmöbler, han tog Maria och bruttorna med sig och bodde på Mysen. Samma Mys som han blev portad från vid sitt allra första besök i Sveg =) men det är en helt annan historia.

Amanda (4 år) gjorde hela kvällen när hon först i bilen (fick jag höra) undrade om jag bodde i Afrika. Tja, nog för att Sveg är mitt i ingenstans och är man fyra så är det ju rätt långt =) Nästa guldkorn utspelar sig när hon får tag i en Family Guy-DVD och kommer rusande in i köket...

Amanda: TECKNAT!!!
Putte: Ja, men det där är inte tecknat för barn.
Amanda (rynkar ihop pannan, stirrar på filmen, stirrar på Putte och fräser): NÄHÄ???

Precis som att "hur fan går DET ihop då??? =)

Fick även hjälp att kånka in och montera möblerna och bära ut det gamla möget i förrådet. Stort tack till hela familjen Lagerquist!

Har klarat av första jobbveckan efter semestern, jag ska vara ärlig och säja att det var rätt skönt att få ta en paus från allt skit. Som vanligt var det ingen ordning alls på nånting när man kom tillbaka, men i år hade ju faktiskt nån gjort lite av mitt arbete i alla fall så jag tror jag är skapligt up to date.

Det har kastats pil och det går sakta men säkert framåt, i alla fall enligt statistiken och den ljuger ju som bekant aldrig, det vet alla i callcenterbranschen *host*. I morgon blir det nog premiär för lite ny utrustning om det går som jag vill.

I övrig har helgen spenderas inomhus, mer eller mindre. Tvättberget är mindre och disken är i stort sett ett minne blott. En Lars-Agne med mozzarella istället för lasagneplattor får bli veckans lunch, hade inget tomataktigt hemma så köttfärssåsen blev väl kanske lite så där, men det går säkert att äta det också.

Jag har förresten haft en helvit semester. Farsan slog upp en whisky i alla fall för han var helt säker på att jag skämtade.

Så kan det gå.

Armborst & Tulpaner – Jag ska aldrig mer dricka sprit

1 kommentar: