söndag 19 augusti 2012

Doh! sa Homer.

Jahapp, nu har Tummen-mitt-i-näven Gustafsson varit i farten igen. För er som inte minns så var det inte så längesen. Jag slog ju på stort och inhandlade nya fräsiga torkarblad på Biltema, värsta modellen, nästan hundra spänn styck. Med tanke på att jag bara bytt en gång innan och om jag inte minns fel så var det inte jag som monterade dom den gången, så var jag lite nervös. Jo jag är sån, helt född bakom en tappad vagn i en farstu.

Nu var det ju inte så svårt att montera dom heller, jag läste instruktionerna som fan, tog bort den lilla klisterlappen som det stod "Remove" på (vad fan gör den där överhuvudtaget? tänkte jag också) och knallade glatt i väg ut och med dolska blickar under det som för många år sedan var en lugg för att se om några grannar var ute.

Väl på plats så gjorde jag sedan en sväng och blåste på spolarvätskan på full volym och blev skapligt häpen och förbannad när vattnet bara föstes runt på rutan. På förarsidan var det dessutom dryga decimetern som dom inte tog alls.

Gnäller samma kväll på Facebook över vilket skit som säljs.

Nu ikväll åker jag och handlar och provar på nytt, samma sak. Upptäcker då följande - gummit är grått. Ska det väl inte vara va? tänker jag för mig själv. Vänta nu...den där lappen som det stod "Remove" på...?

Kliver ur på ICA och drar bort dom där skyddsskenorna som sitter över själva gummit.

Jävlar vilka grymma torkarblad!

Den här passar bra idag:

Eric Clapton – Before You Accuse Me

1 kommentar: