söndag 3 april 2011

"Det är väl inte kappans fel att vinden vänder?"

Hehe, humor!

Se där, ryggvärken börjar krypa ner mot höger skinka och det var ju lite nytt och annorlunda. Ischias? Eller hur det nu stavas. Jenny? Du brukar ju googla så fort nån nyser. Har du nån diagnos? =) Nej, googlade precis själv och det stämmer inge vidare.

Haft besök av Herr Eklund sen torsdagen. Vi frångick våra principer och dammade i oss en pizza med tillhörande måltidsdryck på torsdagen, fortsatte med tacos med tillhörande måltidsdryck på fredagen och burgare på lördagen men då hade Gustafssons lelle Olle fått nog av måltidsdryck och höll sig nykter. Idag är jag tillbaka på banan igen. Vi får se utfallet på fredag, men jag kan väl säga så mycket som att jag inte tyckte det var så där jättespeciellt. Okej, det var riktigt gott med tacos, men i det stora hela är det är inte värt magen man får på köpet. I'll spare you the details.

Idag gick jag på en luring i dubbel bemärkelse. Det var loppis på Folkan och jag hade fått för mig att det började kl 10 så glad ihågen svängde jag in på ICA vid 13-snåret och kors i jösse namn så mycket bil det var på parkeringen. Tänkte att det är väl turister åt alla håll på ICA så jag börjar med Folkan. Det började inte 10. Det började 13. Gissa var alla var nånstans? Just det. Å andra sidan var det ju nästan folktomt på ICA så det jämnade ut sig. Handlade gjorde jag också men om detta skall jag berätta vid ett senare tillfälle.

Växjö gick upp i Elitserien idag. Innebär att endera SSK eller MODO får harva i Allsvenskan nästa år. Så kan det gå.

Jag tror min själv horoskopet satt som en fläskläpp idag också. Om man väljer att se det så i alla fall. Hur som helst blev det här en riktigt bra dag. 

Quod Erat Demonstrandum


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar