söndag 27 mars 2011

Kommer inte på nån bra rubrik

S'fre!

Det är tydligen en gammal hälsningfras som är en förkortning av Guds frid (i stugan). Då vet ni det. Appropå det så kanske nån vet var fridens liljor växer nånstans för det har då jag ingen aning om. 

Emelie har fått en liten tös vid namn Lilly och det tycker jag är ett fint namn. Nu hänger ju inte jag med så där jättemycket i namnpopularitetsdebatten plus att ideale förändras med tiderna men hur man kan döpa en stackars flicka till Greta eller Svea, övergår mitt förstånd. Men men, det är ju jag det. Margareta? Nej men huvva.

Vad tycker jag då? Jo förstår ni, Cecilia och Veronica ligger nog i topp. Cecilia för att det är namnet på en av de vackraste flickor jag nånsin sett och Veronica för att det är en av de vackraste visorna som nånsin gjorts. Punkt.

Jag sköt ju upp besökeriet pga av olika omständigheter men så när här allt har lagt sig så känner jag att jag nog skulle må bra av en helg med trevligt sällskap. Eklund anländer nån gång på torsdag som brukligt och sen lär det väl bli soffan för hela slanten. Jag har därför sent om cider (!) fått arslet ur vagnen och städat. Dammsugeri, golvtorkeri och duschmunstycksstrilmojängsavkalkning. Lite överkurs på den sista.

Inga aktiviteter alls i helgen, Dartanjanne har varit i Trysil och spelat fotboll så han var slut som artist på lördagen och min rygg mådde lite så där i morse så badminton blev det inte heller, däremot en stilla prommenix till Dollar i sällskap med grannen. Godissugen nåt så kopiöst blev jag när jag kom in där, jag har sjuka begär efter Fazer Blå men jag kom ut med en burk vitpeppar och en burk dill. Alltid något sa Fan när han såg Åmål. 

Grannen ja, han stövlade in här i går förmiddag, sjukt bakfull och lånade två filmer och tiggde Ipren. Det är såna gånger man känner att det inte är så jävla dumt att vara nykter =) Nu blir det duschning och rakning och kanske äggkokning så slipper man det i morrn bitti. 

Tips från coachen - När man gör kryddsmör medelst elvisp är det ganska bra om skålen är ganska djup...


1 kommentar:

  1. Det var ju roligt att vårt namnval föll herrn i smaken :)

    SvaraRadera