torsdag 18 februari 2010

Kontraster

Hemma med ond hals och numera även rinnande näsa. För rastlös för att ligga i soffan men för dånkig för att försöka göra nån nytta. Det mest ovärda allmäntillståndet alla kategorier, men eftersom jag inte kan sova heller så kan jag väl lika gärna pränta ner något.

Det mesta lär ju handla om OS och som vanligt blir man förbannad på media. Skidskyttet hinner knappt börjar innan landets största fd. kvällstidning, numera skvallertidning av rang, genast blåser upp "Fiasko" med Tsunamitypsnitt.

Vad då, är OS över eller?

Charlotte Kalla gör ett perfekt disponerat lopp, från start till mål och jag hoppas på fler medaljer, nu har hon ingen press på sig längre.

Björn Ferrys guld är helt magiskt, jag tror inte att nån annan än han själv och de närmast sörjande trodde på det. Sicken kille. Beskedet efter sprinten är redan en klassiker. När han får frågan vad det berodde på att det gick så dåligt så svarar han rappt:

- Det snöade. Punkt.

Det är så klockrent och dessutom så jävla självklart. Har man vallat för skare och får åka i tö så vinner man inte, så enkelt är det. Att han sen med guldet täpper igen truten på alla förstå-sig-påare som varje gång konstaterar att Ferry bara är en stor pajas som kostar pengar, det gör ju inte saken sämre.

Men det är dagar som denna som man inte bryr sig om OS-guld, fjärdeplatser eller fiaskon. Anjas krasch hade kunnat bli andra dödsolyckan i Vancouver. Det är redan en för mycket.Bragdguldet är förresten redan klart.

Det vann Petra Majdic idag.Jenny - You go girl!

Mia - En får tacke, hur går det i studion?

Janni - Tackar. Jag tror vi låter Tage växa upp i fred?=)

Anita - I så fall har jag nog inte berättat hela historien om symaskinen.

//gaspode

2 kommentarer:

  1. Petra Majdic? Vem är det? Och kostar Ferry pengar? Varför då? Får man sälja människor? Har du en symaskin? Varför då? Varför vallar dom inte för rätt före då?

    SvaraRadera
  2. jodå jag vet om det vattenskadade eländet. Krya på dej!

    SvaraRadera