söndag 15 januari 2012

Besök

Snart är det februari! Då är det snart mars så man får vänta på att aprilsolen tittar fram och sen är det ju fan sommar nästan! Rackars vad fort det går!

Eklund anlände på torsdagen och helgen har spenderats i soffan ätandes pizza, tacos och burgare. Det har druckits Minttu, pilsner, cider, Breezer och Baileys. Varenda gång jag ska skriva Baileys så måste jag kolla hur det stavas. Även när jag är nykter. Det blev väl inte så blodigt ändå utslaget på tre dagar. Vi åt inge godis heller även om det slank ner en och annan chilinöt, men det var ändå ett fall framåt, som det brukar heta i sportens värd när nån gör ett helt värdelöst resultat men som ändå är mindre värdelöst än det man presterade i tävlingen innan =)

Ja men vad har vi gjort då? Tja, vi har spelat lite NHL, tittat på skidskytte och 'Allo allo och pratat en jävla massa skit. Det räcker väl?

Nu har jag rensat ut kylskåpet så nu kör vi igång igen. Nysträngat racket hade Eklund med sig också så i morrn blir jag farlig, beware boys.

Har ett par vänner i tankarna också, den ena kan sluta grubbla nu, valet är rätt enkelt tycker jag :)

Den andra är jag lite orolig för.

Derek Warfield – When Johnny Comes Marching Home

2 kommentarer:

  1. Själv hade jag dig i tankarna i fredags då jag mottog en 2v matsedel, om du vill ha lite peppning att komma igång menar jag, annars så får den gå till pappersinsamlingen:)

    SvaraRadera
  2. Är det en LCHF-matsedel menar du? I så fall mottages den gärna, kan behöva lite inspiration.

    SvaraRadera