söndag 19 februari 2012

A little bird lit down on Henry Lee

Fläktlöst grafikkort införskaffat och monterat. Hittade ett popcorn fastklämt i chassit också. Hörde med tidigare ägaren om det kostade extra men han bjöd på det. Snäll kille.

Har även beställt en fläkt till CPU-kylar'n få se hur det går. AMD envisas tydligen med att använda fläktar med 4 pinnar på och ont om såna är det gott om. Ska man sen ha en som är 70 mm så vette fan om det ens går att uppbringa i detta land. Men om jag har läst mig till det jag tror jag förstår så går det bra att skicka i en 3-pins också, men då kan man inte justera fläktstyrningen lika enkelt. Tror jag. Det lär ju visa sig. Den här är 80 mm så skruvhålen lär ju inte passa heller men buntband är tydligen poppis i moddningskretsar så dylika skall inhandlas i morgon dag. När det väl är klart så tror jag att jag kommer att ha en burk som är ganska tyst. Nästa steg är väl fläkten i nätagget men det vette allt fan om jag orkar.

Idag fick jag ett sms som fick mig att höja på ögonbrynen lite, men vid närmare investigering så var det inte ett dugg synd om 'an =)

Jävlar i Bengtsson vilken smarrig kyckling jag fick till idag! Skar i ganska stora bitar, slog i lite olivolja, salt, peppar, paprika och nån mer krydda och vevade runt en stund och så in i ugn. Å helt perfekt blev det! Inte så där tôrt som det kan bli utan saftigt satan!

Nej, jag tittar inte på Melodifestivalen, Ranelid? Heja Björn? Förresten så är det samma människor som röstar fram vinnarna i  både Melodifestivalen och vår regering. Man blir lite rädd.

Annars så har väl helgen tillbringats ungefär som titeln nedan antyder.

Elisa Day? Kan det vara vara världens vackraste namn det? Mja...

Nick Cave & The Bad Seeds – Where The Wild Roses Grow (feat. Kylie Minogue) [2011 - Remaster]

1 kommentar:

  1. kanske popcornet hade en stabiliserande funktion lixom? För att inte få plåten att hamna i någon slags vibration.
    Den där "nån mer krydda".....vad smakar den på ett ungefär?
    Och ja,jag bor i soffan med datorn i knäet hela kvällarna så därför svarar jag omedelbums när nya aktiviteter på fb dyker upp...speciellt när det är saknade aktiviteter!

    SvaraRadera