söndag 16 januari 2011

Been a while

Jahapp, då gick det ett tag igen då innan man fick ner några rader. Jul och nyår gick i stillhetens tecken som brukligt är. Nu är vardagen tillbaka och den är faktiskt inte så pjåkig den heller. Badmintonsäsongen är igång igen och jag fick idag en smärtsam påminnelse om att jag inte har spelat på tre veckor.

Ytterligare ett intresse jag plockat upp som legat latent sen tiden på Valhall i Malung är dart, eller "pilkastning" om man nu så vill. Jag och Mr Fagerhult fick hybris och beställde nya grejer och drog igång för en vecka sedan. Var? På Valhall naturligtvis? Cirkeln är sluten. Om vi bara kan flytta upp den där cirkeln som kallas tavla ett par dm så blir det nog ännu bättre.

Jag läste för inte så länge sen att man inte ska förakta det som kallas "vardagsmotion". Man tipsade om att istället för att bara sitta framför datorn eller TV'n så kan man gärna gå upp och ta nåt varv i hemmet för att röra sig lite. Dart är i så fall utmärkt vardagsmotion. Jag vet inte hur många steg vi går men med tanke på att vi har gjort tre timmar varje gång så lär det väl bli en del. Det är väl nästan på gränsen till pinsamt att känna av ryggen bara för att man kastar lite pil, men å andra sidan är man ju inte direkt van att stå upp i tre timmar heller.

Bakat har jag gjort också, kladdkaka med nougattäcke och krossade Oreo-kex på. Den smakade enligt uppgift helt ok men var (naturligtvis) väldigt söt. Hade tänkt bjuda på den på jobbet men det bjöds på tårta ändå den dan, plus att en av de tänkta (den-som-ska-bjudas, vad heter det?) gick hem sjuk och jag blev dessutom heligt förbannad den dan så jag kände mig inte tillräckligt cheval...jersk att spela kakutdelare. Detta om detta.
Vi avslutar med en en dam som blivit begåvad med en ängels röst.


Porter Wagoner and Dolly Parton – Just Someone I Used To Know

2 kommentarer:

  1. Trevligt att du e tebaks. Din bakade kaka lät ruskigt sööööt men god. Trodde dock att jag skulle få läsa ett alldeles eget litet inlägg om vilken god mat du lagat på nyår, med räkor, avocado, spenat;)

    SvaraRadera
  2. Ja det skulle jag nog ha gjort också om det hade blivit så, men på grund av olika anledningar så har jag fortfarande upplevelsen ogjord.

    SvaraRadera