söndag 23 januari 2011

Oho! sano Eemeli

Man kanske skulle göra det här med söndagsbloggning till en vana? Ungefär som söndagsåkning? Men anledningen till söndagsåkningen var ju att bensinen var billigare på söndagarna förr i tiden. Elektriciteten kostar ju lika mycket oavsett vilken dag det är men man kan ju prova ändå?

Det har brakat ner lite snö här, såpass att jag fick skotta mig ut när jag skulle spela badminton. Det var inte plogat på parkeringen heller så det var lite spännande att ta sig både därifrån och hem. Dit och tillbaka igen, som han skrev den gode Tolkien. Det var bara jag och Risto idag så man fick ju inte vila nå heller, men jag är lite stolt över att jag tog mig iväg för jag var noll sugen. Känns bra.

Ganska många rader nu och inget vettigt. Hade iof inget att skriva heller så det är väl inte så konstigt. Jo, jag kan ju berätta att jag har förlorat ett vad också. Jag och Fru Svensson slog vad om en uppdatering som skedde tidigare än vad jag trodde så där rök ett sexpack pilsner. Trösten i eländet är att dom inte kommer att bli urdruckna på ett tag så hon får vackert sukta.

Idag hittade jag en smärre guldgruva på Spotify också. Tror jag. Jag är inte säker än men det verkar lovande. Tills vidare får ni nöja er med låten som går på repeat i det oändliga just nu. Den bevisar om inte annat att man inte alls behöver instrument för att skapa vacker musik. Inte behöver man förstå vad dom sjunger heller. Och inte handlar den om nån purjolök heller som vissa fått för sig. Men vacker är den.
2 kommentarer:

  1. Men herregud, vad är det där för musik. Gjorde mig halvt nervklen, så dåligt var det...

    SvaraRadera
  2. Vilken tur att man kan stänga av då =)

    SvaraRadera