söndag 1 maj 2011

Vad fan hände med R.E.M egentligen?

Vet inte hur jag kom att tänka på det, men det slog mig plötsligt att man inte har hört så mycket om dom på ett bra tag. Visade sig att dom har gjort skivor i stadig takt sen dom där tre albumen på 90-talet där Monster väl var den sista med en skaplig hit. Detta om detta. Nu över till en hyllning!

Kräsa-Maja for president! skulle det stå på banderollen om jag fick bestämma. Hon har en förkärlek att smyga ner saker i min brevlåda när man minst anar det, nu sist låg den här vackra lilla påsen där:


Man kan ju inte bli annat än glad!

Jag köfte en myssa av henne också för ett tag sen, men den var jag ju dum nog att inte ta kort på så vi får väl hoppas att Emelie slänger ut nån bild på den så småningom som jag kan sno eller länka till. Den ska nämligen pryda Lillys huvudknopp är det tänkt. Dessutom blev hon min räddare i nöden när jag, kort och fet som jag är, inhandlade ett par byxor som var åtskilliga kilometer för långa i benen. Sicken brutta! Va? All heder!

Lite lustigt blev det ju när jag hämtade ut byxorna i fråga. Soppan lurade mig att besöka Sportamore och jag letade egentligen skor men hittade ju brallorna. Döm om min förvåning när jag klev in på Statoil och fick den här oerhört manliga påsen överräckt. Fröken Matsson trodde att jag hade beställt nåt heeeelt annat och ingen kan väl klandra henne direkt...


Jag funderade allvarligt att fara på Åbo och köpa en bultsax bara för att kompensera...

Annars då? Jovars, det går väl upp och ner. Armbågen verkar ha slumrat in, även om tendenser fortfarande finns. Ögat höll på att ta död på mig igen i fredags men har även detta legat i dvala hela helgen. Sverige fick däng av Norge i hockey och jag kan faktiskt inte förstå varför alla är så förvånade. Det roligaste var ändå att Wikegård var så stup jävla säker på att det inte fanns en chans att det skulle bli annat än vinst. Jag tyckte han var en frisk fläkt i början men nu har egot vuxit kopiöst.

Jag beställde skorna också, visste jag väl att jag skulle, jag vart bara vela några dagar först. Tog mig en promenad ikväll och i den här temperaturen så är det ju inga problem men ju närmare sommaren vi kommer ju värre lär ju pedalsyran bli.

Salsakyckling blir det i matlåddan den här veckan, efter tips från Fröken Eckerman. Hon väckte även manusförfattaren i mig igen. Hade nästan förträngt det där, hur ska det här sluta? =)

R.E.M var det ja...

1 kommentar:

  1. Vilken tur att jag läste detta inlägg efter att jag svurit åt byxorna på förmiddagen, jag blev så himmelens glad igen. Jag får nästan hoppas att dina ben e så korta som dina byxor blev, annars blir det inte kul;)

    SvaraRadera