söndag 29 maj 2011

Rigor Mortis

Dra helvette hei! va stel jag är!

Lillasyster Jäderberg bad ju om ett långt inlägg så jag får väl försöka bjuda till då. Är man suuuk så behöver man ju lite tröst och uppmuntran *baddar pannan & blåser på fingret*

Fredagen sovs bort i soffan, 'nuff said. Lördag morgon/förmiddag innebar impulsköp och ett jobb utan dess like. Carmen Gonzales slängde ut ett trädgårdsmöblemang på hejan fejan till det facila priset av Fyrahundra Svenska Riksdaler Banco vilket inte kunde motstås. Så långt så gott.

Nästa steg var då att efter 10 års grav ignorans äntligen få tummen (som vid det här laget betyder ända upp till armbågen) ur rövva och göra nåt åt Hela Sveriges Flora som växer mellan plattorna. Efter att ha slagit knogen blodig i fruktlösa försök att starta trimmern gav jag tappt och häktade ner häcksaxen från väggen. Gick rätt skapligt att nypa tag i en tuva och lyfta väck den. Sen var det bara att dra rensjärnet i springan. 

Nu slår det mig att jag bara för någon dag sedan hade en helt annan diskussion med mellansyster Jäderberg om en häcksax, undrar vad hon drar för paralleller när hon läser dom två sista meningarna ovanför jag...

Men draaaa ballen i gruset vad jobbigt det var! Man är ju liksom inte van att stå huvudstupa och krafsa. Efter en paus som betydde fyllechaufförsresa till Herrö and beyond och sedan lunch, fortsatte jag lite sporadiskt men orken hade trötit (tryta, tröt, trötit) för länge sen så det blev ett par plattor i taget men till slut så var det gjort. Blev en hel jädrans skottkärra full med bôs. Jodå Malin, jag SKA klippa gräsmattan också, men med tanke på att det var en enastående prestation att bara sätta sig på dass idag så får det anstå nån dag till. 

Idag har det därför inte blivit så många knop gjorda, lite pilkastning men annars, nada. Jag tog fram smör så jag ska nog göra lite kryddsmör bara det har mjukat upp sig, men jag tror fan inte jag orkar göra nån matlåda. Det får bli hem och fräsa på ett par burgare på lunchen i morrn. Ska bli intressant om man klarar av att spela badminton. Av erfarenhet vet jag ju att träningsvärken brukar vara värst andra dan så jag har väl mina tvivel.

Lite bilder då. Klickar man på dom så blir dom stora så inni helvete.


Möblan!

Nästan före, strax efter före i alla fall.

Nämen? Har ni spytt på fan! Sicken karl man är!

Hade vantar med gulliga blommor på vit botten på mig.
 Hjälpte föga.

Ja det var väl ungefär det då. Ovan nämnda jänta å ja (!) har även diskuterat musik på jobbet och enats om att titeln är ganska viktig. Jag nämnde då den här låten som jag är tokkär i, men vars titel jag tycker är så kass. Ja refrängen också då naturligtvis, hade han inte kunnat göra nåt annat av det? Men då hade jag kanske inte tyckt om den alls istället? "Det tjänar inget till att diskutera smak, den ena tar sig fram, den andra tar sig bak" som Allan Edwall sjöng.

Magnus Johansson – Dagen Då Fulheten Kom Till Stan

3 kommentarer:

  1. Jag har den jävla arbetsställningen 10 timmar om dagen, tror ryggjäveln ska gå av.

    SvaraRadera
  2. Men va duktig gjort Olle! Nu när jag ser bilderna på storbild ser jag ju verkligen vilket jävla arbete du utfört! *klapp på axlen*

    SvaraRadera
  3. Vilket trädgårdsinlägg, fattas bara att du hade besökt trädgårdsloppisen å inhandlat ett par piffiga blommor.

    SvaraRadera