söndag 15 maj 2011

Ye'll take the high road and I'll take the low road

Blandade känslor den här veckan. Jag får behålla jobbet, men är inte direkt sugen på att flytta över dit. Nåja, får jag bara vänja mig vid tanken så funkar väl det också, det finns ju värre saker att gnälla över. Vädret till exempel.

Tutbingopremiären har avklarats, denna gång i sällskap med Fröken Matsson. Maken till vinnarskalle (huvvu) har sällan skådats. När hon närmade sig (bingo alltså) blev hon plötsligt tyst, stirrade stint i blocket och utstötte emellanåt nån form av läten som jag inte tänker gå närmare in på. Vi kammade noll båda två i alla fall, men kul var det! Hoppas det är uppehåll nästa torsdag, inte för jag bryr mig om själva vädret men paraplyet ville inte som vi ville.

"Vi måste göra nåt åt Carola..." fick jag messat till mig av Janni. Jag kan bara hålla med. Planen so far är en sked magsjuka, få se om vi lyckas.

Samkväm i fredags, första gången på ganska precis ett år, trevligt nå så förbannat, precis som vanligt. Tredje syster Jäderberg anlände med chauffören (som jag tror är en kusin?) och styrde upp musiken. All heder för det! Förbaskat trevlig släkt det där (höll på att skriva "trevligt släkte" först men det hade ju blivit fel). 

Dagen efter led jag av kombinerad alkohol/socker-bakfylla, det bästa av två världar. Var inte mig själv på hela dan så jag tror jag lägger pilsnern på hyllan en stund till. "Somna lycklig" sjunger Sundström, "Vakna nykter" hade funkat precis lika bra. Men nu hade ju Janni på förslag att vi skulle spela kubb här framöver också. Fast man kanske kan göra det nykter? Den som har en lever får se.

Här är förresten Lillys myssa som Fröken Lind har gjort. Jag försöker övertala henne (Fröken Lind alltså, inte Lilly) att det som är "skapligt" åt henne duger alldeles utmärkt åt mig. Kändes inte som jag lyckades men jag börjar hoppas att hon ska ge upp i ren ilska snart ;-)

Veckans matlådor är klara, disken lika så (kors i taket), fulla tvättmaskin i lakan och rakat mig har jag gjort också. Sicken karl! Snart blir det dart och finalen bryr jag mig inte ett skit om, det gick inflation i VM för många år sen. Ring mig när det är OS.

För er som gnäller över att Spotify har börjat ta betalt säger jag bara - Skämmes tammefan! Hur mycket kostar en skiva? Juuuust det! Helgens kick hittades bland "Related Artists" som är rena guldgruvan. Jag skulle inte ha nånting emot att få uppleva den här live. 

Fridens liljor medborgare!


3 kommentarer:

  1. Byxorna är nålade, symaskinen är framme. Så snart är det dags. Å om det blir skapligt så lovar jag dig ett par byxor nästa vecka:)

    SvaraRadera
  2. Jag läste allt, faktiskt, men egenkär som jag är är så fastnade ögonen speciellt på "förbannat trevlig släkt det där". Jag tackar och säger detsamma! Trevlig kväll, trots allt anspel på(till?) snusk! ;)

    SvaraRadera
  3. Åh, tack Olle för det kommande stödet!

    SvaraRadera