torsdag 22 april 2010

Jaha, nu ska vi se....

...nu har jag drömt igen.

Det börjar med att vi är hemma hos systrarna J i Häddal, för jag minns att det var typ 17 hundar med i bilden. Dom ska ha skjuts till Sveg så vi tar deras Saab. I korsningen vid Klenshyttan (Ludvika) är det stopp så vi tar vägen över Blötberget. I korsningen Blötberget-Hammarby/Konstdammen (Ludvika) som egentligen är korsningen Härjedalsgatan-Motorgatan (Sveg) får jag för mig att ta en genväg men kör på två små stridsvagnar gjorda av klädnypor i trä, så bilen välter. Vi får fortsätta till fots.

Jag leder naturligtvis flickorna helt åt helvete så det slutar med (efter att vi träffat på nån stam med krigiska ungar och några bävrar, tror jag) att vi står på en bergssida på Stora Hobergsgubben (har ingen aning) som egentligen är Lybergsgnupen i Öje.Gnupen


Det bär sig inte bättre än att Lennart får komma och rädda oss och han tittar på mig med faderlig min och säger nånting överslätande men jag ser i hans blick att han tänker "Fan va du ställer till det hela tiden".

Jag har nu flyttat och skaffat mig en egen lägenhet men känner att det är dags för 3 påsar chips så jag knallar nerför Valhallarakan (Ludvika) mitt i snöstormen men mitt på rakan, brevid järnvägen får en gammal gubbe plötsligt för sig att ställa bilen på tvären, skicka i sig ett rör Treo och svepa en hela brännvin. Han försöker alltså ta livet av sig.

Tågvagnen måste ju då naturligtvis undersökas (???) men man har glömt att spärra av spåret vilket leder till en kollission och 3 oskyldiga människor mister livet. Hillborg gråter för han tycker det är så jävla onödigt men är säker på att det ligger en hund begraven nånstans. Han har rätt.

Gubben som tog livet av sig i bilen hittar man nämligen på stationen där han inte alls ser likadan ut, men bär spår efter viss plastikkirurgi. På stationens toalett hittar man en hel uppsättning kirurgiska instrument och likdelar som han använt för att ändra sitt utseende. Trots detta hävdar han att han heter Axel och bor i Bromma med sin familj men bevisen håller.

Hillborg har fått upprättelse.

Nu åker jag och jobbar.

Hej på er.


Jesus And Mary Chain – Half Way To Crazy

5 kommentarer:

 1. Drack du möjligtvis Absint innan du gick och knöt dig?

  SvaraRadera
 2. half way to crazy....den passade fint!

  SvaraRadera
 3. Snacka om detaljerade drömmar. En annan miss att man drömt men innehållet är bortblåst...

  SvaraRadera
 4. Inge sprit så jag har inte det att skylla på heller. Ja, vad säger man? Bara att invänta nästa...

  SvaraRadera