tisdag 6 april 2010

Tuesdays with Morrie

Har jag inte läst, men titeln är ju så genial så jag måste nog. Dessutom ska den ju vara bra sägs det.

Första dagen med nya arbetsuppgifter och tjosan vad dagen gick undan! Mycket att göra så där på en gång men det blir nog bra det här. Skönt att få koncentrera sig ordentligt på det man ska. Fortfarande problem att komma in i ett av systemen men det löser sig säkert det också.

Efter jobbet blev det både ICA- och Dollarbesök IGEN! Men jag glömde ju fil och pappersnäsdukar. Vis av erfarenheterna så vet jag att jag blir snorig när jag är ute och går (ni noterar väl det här nu?) så jag köpte på mig ett förråd. På båda affärerna så var det dock VM i låg IQ så jag fick reta upp mig lite grann så i ren ilska (nåja) gick jag ut på promenad här på kvällskvisten. Skönt är det.

Nej hörru du, my shoulder is always for you to lean on, det vet du nog.

3 kommentarer:

 1. Hängde inte riktigt med där.
  Köpte du på dig ett förråd av näsdukar eller fil? :)
  Har du några exempel på låg IQ du skrev om?

  SvaraRadera
 2. Ah den boken har jag tänkt läsa sedan jag gick skrivarlinjen, men det har liksom inte blivit av. Ska genast gå å låna den på bibblan, eller inte genast, men imöra då. Härligt med promenader.

  SvaraRadera
 3. Det blev ett förråd av näsdukar=)

  Mja, om man kommer in på Dollar och det står två vuxna karlar och lägger pussel med näsduksförpackningarna för att dom ska passa i korgen, då börjar man ju fundera lite...

  SvaraRadera