lördag 17 april 2010

Do you wanna dance?

Det är lördag, den stora maltlampan lyser från sin himmel, vi vallar för pilsner för idag är det ölföre. Eller hur ska man göra? I torsdags hade jag PEP med mig själv och kom fram till att det var en ypperlig idé men när fredagen kom så kändes det inte alls lika aktuellt men nu har det svängt igen. Jag har värre beslutsångest än en dam i en skoaffär!


Ja vad är grejen med tjejer och skor egentligen? Vänligen förklara tack, för jag förstår inte.

Igår anlände äntligen telefonen. Redan uppdaterad till 2.1 och det gjorde ju inte ont, att låsknappen på sidan däremot rasslar som en skallerorm när man skakar lite på telefonen är väl inte lika kul men verkar inte vara så irriterande som jag först trodde. Får klura lite på hur jag ska göra där tror jag.

Hur som helst så är Android the shit, jag är helt såld.

Det suger lite i grilltarmen också vilket är en konstig känsla. Jag kan ju i väldigt många fall vara en jävligt konservativ människa, jul är jul, påsk är påsk och semlor ska fan i mig inte finnas till försäljning redan i januari! Ja, ni vet. Är man då på det viset och det börjar suga efter grillat innan snön har försvunnit så skäms man ju nästan lite över sig själv och funderar lite över hur man kan vara så lättsinnig. Jag kanske skulle ta och rannsaka mig själv lite och sluta...bära mig åt helt enkelt?

Får klura lite på det med tror jag.

Dessutom är det ju roligt med grillfester, alla blir ju så snygga, jag menar...kolla:


Nu ska jag åka på bolaget. Man vet ju aldrig.

...förresten så kan det här vara ett av världens bästa album.


Ramones – Rocket To Russia

5 kommentarer:

 1. Jag har aldrig riktigt heller förstått mig på denna hysteri som finns mellan tjejer och just skor. Men så är jag ju en "butch" också. SÅ från mig får du dessvärre ingen hjälp.

  Gött att vara först med att kommentera för en gångs skull :)

  SvaraRadera
 2. Fan finns den där bilden kvar ännu.. jag trodde jag hade eliminerat den.. Men men.. det är ju den perfekta grillar mössan..

  SvaraRadera
 3. Beslutsångest i en skoaffär? Då har du glömt klädaffären, mataffären, parfymerian, bolaget, korvmojen, restaurangen and it just goes on and on...

  SvaraRadera
 4. Miss S - Nej Vägverksbrallor och pumps ser man ju inte så ofta=)

  Soppan - Aldrig, det finns fler!

  K-M - Jo jag vet men jag ville inte vara övertydlig=)

  SvaraRadera
 5. Vi handlar för att vi kan, inte för att vi behöver. Tjejer gillar konceptet köp tre betala för två. Även när det gäller skor. Kvantitet framför kvalitet med andra ord. Skor ska vara snygga men inte nödvändigtvis sköna. Å vilket utbud sen. Det finns med 4cm klack, 6cm, 8cm, svarta, röda, lila å gröna. Vilka ska man välja?

  SvaraRadera