söndag 20 mars 2011

- Nästa Tornshull!

Ja vad säger man? Är det inte den ena så är det den andra, men skratta får man ju i alla fall. Ännu en vecka har rullat undan och ljuset är åter, nästa söndag vrider vi fram klockan också så då blir det ännu göttare. Då kanske alla har vant ögonen också, undrar vad dom ska gnälla på då då? Äh, dom kommer nog på nåt.

Jag kommer aldrig att sluta förundras över koreaner. Man får en brux där det står "This feature is not available in my area. Could you please check if it's available in your area and if so, if the sentences are correct". Nu fanns inte funktionen i mitt ex heller så jag svarade "Not available". Fick tillbaka nästa version och då hade han/hon (ja vem fan vet?) ringat in avsnittet där det står "Den här funktionen kanske inte är tillgänglig i alla områden".

...nej? Just det? Va fan vill du?

Grannen kikade förbi på kaffe i fredags och vi fastnade i Tomb Raider. Första gången jag såg hela filmen och den var väl, tja, okej. Det är ju svårt att inte tänka på Indiana Jones men det är klart, feministerna kanske måste ha sitt dom också. Jolies röv skulle man ju kunna nafsa lite i utan att ta betalt i alla fall.

Hoppas nån rödstrumpa satt i halsen nu då.

Grannen överraskade ju rätt stort på lördag morgon också när han runt niosnåret pep om kaffe. Trodde det var nå fel först, men det blev förmiddagskaffe där och sen blev det en vända på ICA och lämna från mig en påse grejer till barnhemmet i Ghana. Sen blev det nog inte så mycket mer gjort den dan. Idag har det bjudits på badminton för första gången på minst tre veckor, lite osäkert, men med legionellabakterier, sportlov och Finlandsresor så blir det väl lätt så. Fick ännu ett bevis på att det går åt rätt håll för trots totalt stillestånd i motionerandet så hade jag inga problem att lira en timme utan paus. Prima Vera. I veckan blir det pannbiff med lök och grönisar i låa. Bara disken kvar nu och den ser inte så rolig ut tycker jag.

Strax blir det rakning medelst duschning sen ett besök hos en donna. Jag är helt övertygad om att hon kommer att erbjuda lite varmt och vått men om det blir nå doppa får vi se.

Triakel har släppt ännu ett helgjutet album; Ulrikas minne - Visor från Frostviken. Nionde april spelar dom i Malung och jag är skapligt sugen kan jag säga.

Grav repeatvarning på den här just nu:

Triakel – Stina

Vill man ha ytterligare några utvalda smakprov rekommenderas dessa:

Triakel – Kallt väder

Triakel – Veit

Triakel – Lillhl-Pe I Floa

Triakel – Lilltåa, Tålilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar