söndag 6 mars 2011

Å nu då?

Tankarna är ju ganska många just nu, 99 personer varslade. Är jag en av dom? Om några veckor vet jag. Tills dess ska jag försöka ge fan i att grubbla. Detta om detta.

Picnicbog säljer dom på ICA. Det är gris det och dessutom totalt oätligt. Kan förklara namnet för när man "picnic" så tänker man ju på trevligheter. Jag tycker inte att det är nån direkt trevlighet när det liksom knastrar mellan tänderna när man tuggar. Åkte i soporna kvickare än fort. Kan förresten nån vänlig själ berätta hur man gör för att steka grisen utan att det blir stenhårt och segt? Jag trodde jag var safe med innanlår men icke. Tips mottages tacksamt. Champinionsåsen blev gudomlig och räddar väl veckans matlådor, men vad annat är att vänta med enorma mängder smör och grädde? Man behöver faktiskt inte så mycket annat då.

Har haft ett enormt godissug sen i torsdags och fuskade med ett glas saft i fredags men det hjälpte ju föga. Idag försökte jag baka utan socker för jag hittade en halv påse kokos i skafferiet. Kokos i sig är ju liksom ganska sött men det blev inte så jävla bra kan jag säga. Fördelen var att efter ett par tuggor äckelkaka så var jag inte så jättesugen på godis nå mer. Har varit lite av en slarvdag hela dagen känns det som men det kanske går över tills i morrn.

Ont i armbågen har jag också, vet inte riktigt hur jag ska hålla den för att det inte ska värka. Tangentbordsarmbåge tror jag. Nåja, det finns dom som skulle vara jävligt glada över att ha en spik i foten, som Hasse Alfredsson sa.

Har läst ut Noice-boken och man blir allt lite vemodigt nostalgisk. Att två av medlemmarna togs av knarket gör väl inte det hela bättre. Freddie Hansson hade nog kunnat vara ett etablerat namn idag.

Jag fortsätter mina öppensinnade musikaliska äventyr och veckans kick äro denna:

Lykke Li – Jerome

2 kommentarer:

  1. Damn! Jag som hoppades på att morsan skulle börja bete sig som en vuxen igen ;P

    SvaraRadera
  2. Fredag kväll. Jag besöker en person i malagningsbranschen. Det doftar ljuvligt i köket. Frågar vad som lagas. Kött som köptes på ica. Ah picnicbog frågar jag. Justus. Du hur tillagar man sånt? Har gjort snitzlar i ugnen. Då vi för denna konversation tar tonåringen en stor tugga. Men blir det inte segt undrar jag. Kocken tittar på tonåringen som har munnen full
    -var det segt?
    -Inte så jävla.

    SvaraRadera